Terugblik Inge Memorial 30 juni

Terugblik Inge Memorial 30 juni

Eindelijk was het dan zover: op 30 juni 2022 vond de eerste Inge Memorial plaats. Zo’n 70 deelnemers aan dit vriendenrolstoelhockeytoernooi streden voor de winst, maar maakten vooral veel plezier. Het jaarlijkse hockeytoernooi van de SGB, dat vanaf nu de naam Inge Memorial draagt, is dit jaar voor het eerst mede georganiseerd door het Inge Sportfonds.

Ondanks dat het een emotionele en beladen dag was, waren er vooral blije en trotse gezichten. Er werd lekker gehockeyd, in de geest van Inge: met positiviteit en een glimlach van oor tot oor. Voor de sporters en aanhang was deze dag de ideale manier om elkaar wat beter te leren kennen (voor zover dat nog niet het geval was). Maar ook een dag om herinneringen aan Inge op te halen.

Rondom deze dag heeft het Inge Sportfonds in samenwerking met de SGB een bloemzadenactie opgezet. Leden hebben zich ingezet om zoveel mogelijk enveloppen met bloemzaden te verkopen. De actie heeft maar liefst bijna € 525,- opgeleverd.

Ook de pers heeft aandacht besteed aan deze eerste Inge Memorial. Hieronder vindt u enkele medialinks van verslagen over de Inge Memorial.

Het Inge Sportfonds bedankt alle sponsors en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze Inge Memorial.