Sponsoring

Het Inge Sportfonds ondersteunt sportevenementen waar mensen met een beperking volwaardig kunnen sporten. Sporten is belangrijk voor iedereen, zeker ook voor mensen met een beperking. Sporten biedt ontspanning, plezier en sociale contacten. Het voortbestaan van menig sportclub is afhankelijk van financiële bijdragen in de vorm van subsidies, sponsoring en donaties.

Er zijn 2 soorten bijdrages:

Subsidie (300 euro)
Wanneer een sportclub voor mensen met een beperking een sportevenement organiseert, kan bij ons een subsidie aangevraagd worden.

Stimuleringssubsidie (150 euro)
Wanneer een reguliere sportclub (bv tijdens een open dag) extra aandacht geeft aan aangepast sporten, kan bij ons een stimuleringssubsidie aangevraagd worden.

Het Inge Sportfonds is altijd op zoek naar bedrijven die willen sponsoren, zodat we zoveel mogelijk sportevenementen toegankelijk kunnen maken voor sporters met een beperking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorzitter: Corné de Koning: voorzitter@ingesportfonds.nl
Secretariaat: Kris van der Werve: info@ingesportfonds.nl

Als sponsor kunt u uw voorkeur aangeven voor een specifieke sport.

Eenmalige Donatie
Kiest u liever voor een eenmalige donatie? Dan kunt u uw donatie overmaken op: NL91 RABO 0371 4410 99 T.n.v. Stichting Inge Sportfonds.

(kort verslag van de evenementen die we een bijdrage hebben gegeven)

Privacy verklaring