Inge Sportfonds houdt succesvolle 2e Inge Memorial

Inge Sportfonds houdt succesvolle 2e Inge Memorial

Donderdag 13 juli heeft het Inge Sportfonds haar 2e Inge Memorial gehouden in het Onmium te Goes. De Inge Memorial wordt georganiseerd door het Inge Sportfonds en de Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB).

De SGB sluit het seizoen altijd af met een vriendentoernooi. Sporters nodigen voor het toernooi vrienden en familie uit om mee te komen sporten of aanmoedigen en aansluitend samen te eten. Al snel na het overlijden van Inge kwam het idee om de dag om te dopen tot de Inge Memorial. 

In 9 teams van ongeveer 6-8 personen, verdeeld over 3 poules, namen de teams het tegen elkaar op. Winnaars van de poules namen het vervolgens tegen elkaar op om uiteindelijk op een top 9 uit te komen. 

Naast leden van de SGB hockey en hun familie/vrienden was er ook een team gastdocenten van de Module Aangepaste Sport aanwezig. Ook waren de sponsoren uitgenodigd om aanwezig te zijn en een indruk te krijgen waar het Inge Sportfonds voor staat. 

Naast dat er tegen elkaar gestreden werd op het veld was er ook een prijsvraag aanwezig. Alle deelnemers mochten raden hoeveel knikkers er in een grote glazen pot zaten. De persoon die dit aantal wist te raden, of het meest dichtbij zat, won een gratis consumptie aan de bar! 

Afsluitend was er een gezamenlijk buffet waar iedereen aan mocht deelnemen. Een goed verzorgd buffet bestaande uit verschillende gerechten als nasi, friet, sate en salades met als afsluiter een ijsje. Een geslaagd evenement waarbij we nu alweer uitkijken naar de 3e editie volgend jaar!

Inge Memorail in het regionale nieuws:

[WereldRegio] https://www.wereldregio.nl/nieuws/sport/40627/inge-sportfonds-en-sgb-organiseren-tweede-inge-memorial

[Bevelandse Bode] https://www.internetbode.nl/beveland/393761/inge-sportfonds-en-sgb-organiseren-tweede-inge-memorial-in-om

Het Inge Sportfonds bedankt alle sponsors en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze Inge Memorial.

Een korte impressie met foto’s: