Even voorstellen: Carlo Colpaert

Even voorstellen: Carlo Colpaert

Inge heb ik leren kennen bij de module aangepast sporten. Ze was een prachtig mens. Gedreven, enthousiast en een ontwapende levensvreugde. Ondanks, of wellicht dankzij, haar gekluisterde leven aan een rolstoel. 

Zelf heb ik slechtziendheid en had ik niet zoveel met rollende sporten. Dat was voor mij een onbekende wereld, die ik ook met andere ogen ben gaan zien.  Bij de module aangepast sporten ben ik gastdocent voor goalball. Een unieke teamsport voor en met visueel beperkten. Voor meer info over Goalball zie goalball.nl. Naast Goalball doe ik aan hardlopen en recreatief (toer)fietsen.

In 2023 ben ik gevraagd om in het Inge Sportfonds mee te werken. Dankbaar om in de geest van Inge iets te kunnen betekenen voor sporters met een extra uitdaging.

Benieuwd wie zich nog meer inzetten voor het Inge Sportfonds? Maak hier kennis met alle medewerkers van het Inge Sportfonds.