Doneren

Het Inge Sportfonds ondersteunt sportevenementen waar mensen met een beperking volwaardig kunnen sporten.

Sporten is belangrijk voor iedereen, zeker ook voor mensen met een beperking. Sporten biedt ontspanning, plezier en sociale contacten. Het voortbestaan van menig sportclub is afhankelijk van financiële bijdragen in de vorm van subsidies, sponsoring en donaties.

Ook u kunt uw steentje bijdragen. U kunt donateur worden van het Inge Sportfonds voor een vast bedrag per jaar, of per eenmalige donatie. Ook sponsoring door bedrijven is mogelijk. Eenmaal per jaar plaatsen we een overzicht van de gesponsorde sportevenementen ter verantwoording op de website.

Donateur
Als donateur maakt u het mogelijk dat sporters met een beperking volwaardig mee kunnen sporten bij zoveel mogelijk verschillende sportclubs. Jaarlijks ontvangt u van het Inge Sportfonds een verzoek  tot betaling.

U kunt kiezen uit de volgende bedragen:
€ 10,-
€ 25,-
€ 50,-
€ …. Bedrag naar eigen keuze

Hiernaast/hieronder staat het formulier dat u kunt invullen voor de donatie. Na verzenden krijgt u een email als bevestiging.

Eenmalige Donatie
Kiest u liever voor een eenmalige donatie? Dan kunt u uw donatie overmaken op: NL91 RABO 0371 4410 99 T.n.v. Stichting Inge Sportfonds.

Privacy verklaring

Het Inge Sportfonds voldoet aan de door de Belastingdienst opgelegde criteria die gelden voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Dit betekent dat uw donatie als gift opgevoerd mag worden bij uw aangifte Inkomstenbelasting.

Donatie per jaar